DESPRE OUTLINE

Guido Noselli, fondatorul Outline
Guido Noselli, fondatorul Outline (dreapta)

În 1973, un tânăr muzician Italian numit Guido Noselli a avut o pasiune pentru îmbunătăţirea calităţii sunetului auzit de către public.

Noua piata a discotecilor şi cererea sporită de sisteme de sunet de mare putere a alimentat pasiunea lui Guido şi astfel a fost fondată compania Outline.

În 1976, Giorgio Biffi sa alaturat companiei ca un partener cu rol de director de vânzări internationale. Cu o viaţă deja dedicata sunetului şi din dragoste de muzică, Giorgio a motivat compania pentru a atinge un statut internaţional.

Pe tot parcursul anilor şaptezeci, supercluburi de mari dimensiuni au fost proiectate şi construite în Italia pentru a răspunde cererii de atunci pentru muzica disco. Aceste locaţii nu au facut nici un compromis; calitatea superioară a fost ordinea de zi. În conformitate cu cererea italiana de fler şi design - aceste cluburi au fost construite folosind cea mai buna marmura, lemn, aur şi piele. Adevarate altare pentru divertisment, asestea necesită sisteme de sunet de mare putere. Guido a fost invitat de multi dintre antreprenorii acestor locatii pentru a adăuga "dimensiunea audio", astfel, în acest moment a început căutarea perfecţiunii.

Pe masura ce reputatia Outline crestea, la fel a crescut si entuziasmul pentru a crea experienţa suprema de ascultare.

Pe parcusul anilor 60 si 70 s-au nascut multe trupe care cantau pentru un public din ce in ce mai mare. De pilda, dacă luăm legendarul concert din 1963 al trupei Beatles la Stadionul Shea din New York ca un exemplu, peste cincizeci de mii de oameni s-au adunat sa-i vada cantand, dar în realitate, i-au văzut pe cei patru, dar nu i-au auzit. Apoi în 1969, o mulţime de peste o sută de mii au ajuns in Woodstock, un orăşel din New York State, sa auda staruri ca Jimi Hendrix; acolo, din nou, este puțin probabil că mulţi oameni l-au auzit. Acesta a fost începutul industriei profesionale de sunet.

OUTLINE IN PREZENT

Locatii internationale Outline
Locatii internationale Outline

In prezent, OUTLINE, membru al AES şi una dintre luminile calauzitoare în evoluţia şi inovaţia pro audio, continuă să împinge graniţele şi sa îmbunătăţeasca experienţa de ascultare.

Cu peste 30 de distribuitori pe cinci continente şi peste 2.000 locaţii şi utilizatorii din întreaga lume, poziţia noastră de invidiat creste zilnic. Outline isi construieste deasemenea o reputaţie excelentă printre companiile de închiriere şi sistemul line array "Butterfly" este acum un instrument esențial pentru multe companii de touring.

În ultimii ani, presa pro audio mondiala a publicat din ce în ce mai multe articole despre evenimente de inalt profil la care artişti de top şi inginerii lor FOH au avut posibilitatea de a folosi sisteme de sunet Outline în stadioane, arenele sportive etc.
Opiniile pozitive ale acestor actori cheie şi vorbele de lauda pentru sistemele Outline după fiecare eveniment vorbesc de la sine.

FACILITATI DE PRODUCTIE

Fabrica Outline din Brescia, Italia, găzduieşte un atelier ce adăposteste un număr mare de masini CNC de inalta tehnologie controlate de computer, precum și instalații de confectii metalice şi o cameră izolată fonic. Laboratoare de software, de electronica digitala, se gasesc de asemenea, împreună cu serviciile de administrare, vânzări şi asistenţă.

Echipa de cercetare Outline
Echipa R&D Outline

Controlul calitatii și inspecția finală înainte de expediere se face manual, pentru a asigura menținerea exacta a standardelor companiei.

Vizitati si site-ul international www.outline.it.