Outline la Miragica

06.07.2010, sursa: Outline Italia
 
Outline la Miragica

Un nou punct de referinta in parcurile de distractii a fost inaugurat in sudul Italiei, denumit Miragica, Terra di Giganti, pe o suprafata de 100.000 de metri patrati, fiind deschis 8 luni pe an.

Miragica cuprinde 19 atractii, cateva dintre ele fiind premiere, precum Launch Coaster si 4D Cinema, cele mai mari din Italia. Pentru cei mai curajosi vizitatori exista "Torre di Caduta", un turn de unde puteti experimenta o cadere libera de 50m, cu acceleratie 2G si Diskò Coaster, o platforma rotativa care oscileaza in toate directiile.

Sistemul permanent de sonorizare este marca Outline, a carei echipa a contribuit direct cu servicii de consultanta privind proiectarea acestuia.

Sala de spectacole este dotata cu 8 Mini-COM.P.A.S.S. (4 pe fiecare latura) si 2 subwoofere Subtech 218 SP. Patru incinte Micra II SP acopera zona frontala a audientei si 4 monitoare H.A.R.D. 115 SP asigura scena.

Pentru Launch Coaster, au fost instalate 8 incinte din seria DVS (DVS 8) si 2 amplificatoare T4.

Alte 10 boxe DVS 8 sunt folosite pentru sonorizare in atractii precum Fiume Ride, Torre di Caduta, Diskò Coaster, Spinning Coaster si 4D Cinema.

La Dancing Fountains si zona de evenimente sunt instalate 4 sisteme Outline Kanguro 1215 NET SP, un sistem patentat care contine un subwoofer de 15", in interiorul caruia este depozitata o incinta de 12" pentru medii si un driver compression de 1.75".

Pentru restaurant, camerele de repetitii, Fast Food Court, baruri si magazine au fost instalate 26 incinte Outline IS 8, 8 incinte ultra-compacte IS 6T, 8 boxe de tavan IC 5T si 3 amplificatoare pe 4 canale D4-3K.

Outline, cu o experienta considerabila in acest domeniu, datorita proiectelor Gardaland (Nordul Italiei) si a altor parcuri tematice din alte tari, a decis sa acorde consultanta directa si sa ofere solutia audio optima pentru cerintele speciale ale parcului Miragica.

Galerie foto (6)

Outline la MiragicaOutline la MiragicaOutline la MiragicaOutline la MiragicaOutline la MiragicaOutline la Miragica